Het is interessant

Onze tips om te kunnen schitteren op een beurs of evenement!

Heb je binnenkort een beurs of evenement? Dan is het tijd om te schitteren! Het neemt heel wat voorbereidingen met zich mee en kost heel wat tijd, maar als je dit goed doet, is het wel een piekmomentje. En daar helpen we met Status design And Printing graag een handje bij. Met deze tips trek je gegarandeerd volop publiek:

EEN PERSOONLIJKE UITNODIGING DOET WONDEREN!

Mensen uitnodigen is een simpel plan. Je kunt natuurlijk eenvoudig een mailtje sturen, alleen de kans dat deze uitnodiging ondersneeuwt in een té volle mailbox is altijd aanwezig. Ons advies: stuur een opvallende en persoonlijke uitnodiging per post. De kans dat het op het bureau blijft staan of liggen is dan een stuk groter en de kans dat ze je komen opzoeken op de beurs daarmee ook.

PAK UIT MET JE BEURSSTAND

​Vaak ben je niet de enige op de beurs. Maar hoe zorg je er nou voor dat je echt opvalt? Natuurlijk met de perfecte inrichting van je stand. Zorg ervoor dat je beursstand past bij wie je als organisatie bent en wat je wil uit stralen, zakelijk en enigszins subtiel of informeel en uitbundig. De inrichting voor de beursstand regel je natuurlijk eenvoudig en snel bij STATUS DESIGN AND PRINTING. Denk aan onze beurswanden , roll-up banners , vloerstickers , folders en flyers , neem een kijkje op onze webshop voor onze ontelbare promotie producten. Oh ja , en vergeet niet om een flinke voorraad visitekaartjes mee te nemen, de beurs is hét moment om te netwerken.

ZORG VOOR ACTIVITEIT

Vragenlijsten, enquêtes, filmpjes, een activiteit bij jouw beursstand doet het altijd goed. Een extra reden voor de bezoekers om wat langer te blijven hangen en voor jou de uitgelezen kans om een gesprek te starten en nog meer interesse te wekken bij die (potentiële) klant. Ook doet een leuke actie het altijd goed, denk aan een (beurs)korting of een gratis sample. Ook voor dit alles ( host en hostessen, muziekanimatie......) kan onze eventservice iets voor u betekenen.

GEEF IETS MEE

​Nadat er bezoekers bij jouw stand zijn geweest, geef je ze natuurlijk iets mee waardoor ze nog is aan je denken. De depersonaliseerde relatiegeschenken van STATUS DESIGN AND PRINTING kunnen je daar zeker bij helpen. Wij bieden je verschillende producten aan die bedrukt met jouw eigen logo of ontwerp. Staat het product dat je in gedachten had er niet tussen , vraag dan een offerte op maat aan, we denken graag met je mee

Veel succes met je beurs of evenement